Дарителска кампания „ПОДАЙ РЪКА“ организира Търговищки ученически парламент по повод 17 февруари – Ден на спонтанните актове на доброта.

Благотворителната акция има за цел набиране на средства за подпомагане на хора в затруднено финансово положение.
Благотворителен базар на мартеници, изработени от ученици се провежда всяка събота, от 13.02.2021г. до 01.03.2021г. пред сградата на Обединен детски комплекс, намиращ се на пл. Стоян Мавродиев – пред читалище „Напредък“.
🔵Кутии за дарения са поставени в училища, институции и хранителни магазини. Със събраните средства ще бъдат закупени ваучери за продукти от първа необходимост за най-нуждаещите се наши съграждани.
💙Младежите се надяват инициативата им да срещне разбиране и подкрепа от повече хора, и напомнят, че понякога с малки жестове можем да направим голямо добро.
На 17.02.2021г. младежите от Търговищки ученически парламент връчиха първите ваучери за продукти от първа необходимост на хора в затруднено финансово положение. Средствата са събрани от дарителската кампания „Подай ръка”, която ще продължи до края на месеца.
Всеки, който иска да подпомогне човек в нужда, може да го направи на дарителските ни кутии или да се свърже с организаторите в Обединен детски комплекс на тел. 0893 377 037.